Presenterar stolt Emma Sandström

18 juni, 2022

Emma Sandström
Presenterar stolt Emma Sandström, nu boende i Göteborg.
Har studerat på Glasgow School of Art och HDK-Valands konsthögskola.
•
Emma arbetar med fotografiska och skulpturala installationer och video. Hennes konstnärliga arbete utforskar kollektiva och personliga berättelser baserade på arkeologi, historia, symbolism och plats.
•
Vi frågade hur upplevelsen varit hos oss och svaret blev:
”- Det har varit helt underbart att vara på Ricklundgården, inte bara att få uppleva naturen och människorna omkring, men också få arbetsro i en fantastisk studio. Under maj förändrades landskapet otroligt fort vilket har varit inspirerande att se och arbeta med. En månad var inte tillräckligt att spendera på denna plats och jag kommer absolut återvända”.
Vi tackar Emma för hennes besök men också för att hon på ett aktivt sätt bidragit till vår verksamhets utveckling, inte minst med fotolabbet på EMMAS! 😙
Sommar & Semestertider!

Sommar & Semestertider!

Det betyder inte att det är semesterlugnt i våra ateljéer eller i museet men det betyder att fantastiska Rebecka guidar! Hon är en solstråle och en fantastisk berättare.
För att boka guidningar eller få kontakt med museet i sommar så skicka ett Mail till:
visning.ricklundgarden@gmail.com

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!

Efter flera års samarbeten med konststipendiater från Konst i Halland så var det dax för ett besök. Häng med! Ricklundgården och Saxnäs drar till Halmstad / Varberg

Presenterar stolt Anna Höggren

Presenterar stolt Anna Höggren

Anna har gått glasblåsarutbildning i Orrefors samt har en konstnärlig utbildning R.Steiner seminariet i Järna och studier i informationskunskap, Örebro.

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt