NY HEMSIDA!!

1 december, 2020

Tina Larsson

Det är ett litet steg för mänskligheten kanske, människor har ju byggt hemsidor i ganska många år nu men den här lanseringen är för oss en STOR händelse.

I och med denna nya grund att stå på så når vi nu ut med information och aktuella händelser på ett bra sätt. För den uppmärksamme så finns även denna hemsida på två språk, engelska och svenska.

I samband med att hemsidan nu är färdig så kommer vi också att börja använda, och med stolthet visa upp vår nya grafiska profil.

1 december 2020 blir ett avstamp och en markering för omstruktureringen vi har genomfört på Ricklundgården sista året, samtidigt som den markerar en början på något nytt!

Det finns fina människor att tacka för att detta arbete nu är klart, först och främst Malin. Malin har jobbat sedan augusti som projektmedarbetare och hon har varit själva ”montören” för hemsidan. Under hela hösten har hon lagt ner ett gediget arbete i att få detta klart. Tack Malin, du har gjort ett fantastiskt jobb!!

Jessica som jobbar på Näringslivskontoret i Vilhelmina, med digitala steget har varit en ledsagare genom hela resan samt Kristopher från Jo Kommunikation. Tack snälla!

Jennifer och Moa på Ateljé Grotesk är hjärnorna bakom vår nya grafiska profil som vi är såå nöjda med! Den speglar verkligen känslan och atmosfären om Ricklundgården som vi vill förmedla. Tack, ni har varit grymma tjejer!

Tack till Magnus för fantastiska bilder, tack till Sara Idenfors för lite akuthjälp, tack också till alla som på ett eller annat sätt stöttat, peppat, uppmuntrat och face to face eller digitalt bjudit på ett leende och vänliga ord.

Jag vill också rikta ett STORT tack till alla fantastiska konstnärer jag har haft förmånen att få träffa och varit i kontakt med, utan er är vi bara ett mycket vackert hus på en mycket vacker plats.

Med framtidstro och kärlek /

Tina Larsson , ordförande Emma Ricklunds stiftelse

Julmarknaden är över för denna gång.

Julmarknaden är över för denna gång.

Ett stort tack till alla som besökte oss i lördagskväll, många nyfikna människor från när och fjärran och extra kul med alla Kultsjödalsbor som hälsade på! Det värmer våra hjärtan att huset fylls av barn, barnbarn, mammor och pappor och en och annan mormor, morfar eller farmor. Vi är så glada att kvällen fick bli ett minne som vi kan dela med många, konst och kultur är ju trots allt verkligen för alla♥️

Jul jul och ljus i vårt hus!

Jul jul och ljus i vårt hus!

I anledning den traditionsenliga julmarknaden i Saxnäs så har vi öppet Ricklundgården från kl. 15-18 lördag 20 november.
Alla är välkomna och det kostar inte ens ett litet skitöre. Vernissage å visning i Folkes Ateljé, ljusinstallation efter väderförhållande och 3 livs levande konstnärer att mingla med.
Internationellt, spontant och vår egna Glühwein.

Kom som du är -❤️-ligt välkommen!

Presenterar stolt, Amanda Berglund

Presenterar stolt, Amanda Berglund

31 år ursprungligen från Orsa i Dalarna men nu boende i Malmö. Har studerat på Helliden Folkhögskola, östra Grevie folkhögskola och Konstfack. Amanda är grafiskt illustratör, designer och bildkonstnär.

Bland det roligaste!

Bland det roligaste!

Att presentera barn för konstnärer och konst och konstnärer för barn.

Idag hade vi glädjen att få 3 stycken klasser från Saxnäs skola på besök. Prata, titta, upptäcka, se, känna och trippa i trappor. För många barn är Ricklundgården som en labyrint som bara måste upptäckas!

Presenterar stolt, Sofie Karlsson

Presenterar stolt, Sofie Karlsson

Sofie Karlsson, född 1990 i Halmstad. Bor och verkar idag i Göteborg.
Sofie har en kandidatexamen från HDK-Valand, Göteborgs universitet i Textilkonst från 2019. Tidigare utbildningar från Gamleby, Löftadalens och Östra Grevie folkhögskola, alla med olika textila inriktingar inom konst, hantverk, mönsterkonstruktion och design.

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt