NY HEMSIDA!!

1 december, 2020

Tina Larsson

Det är ett litet steg för mänskligheten kanske, människor har ju byggt hemsidor i ganska många år nu men den här lanseringen är för oss en STOR händelse.

I och med denna nya grund att stå på så når vi nu ut med information och aktuella händelser på ett bra sätt. För den uppmärksamme så finns även denna hemsida på två språk, engelska och svenska.

I samband med att hemsidan nu är färdig så kommer vi också att börja använda, och med stolthet visa upp vår nya grafiska profil.

1 december 2020 blir ett avstamp och en markering för omstruktureringen vi har genomfört på Ricklundgården sista året, samtidigt som den markerar en början på något nytt!

Det finns fina människor att tacka för att detta arbete nu är klart, först och främst Malin. Malin har jobbat sedan augusti som projektmedarbetare och hon har varit själva ”montören” för hemsidan. Under hela hösten har hon lagt ner ett gediget arbete i att få detta klart. Tack Malin, du har gjort ett fantastiskt jobb!!

Jessica som jobbar på Näringslivskontoret i Vilhelmina, med digitala steget har varit en ledsagare genom hela resan samt Kristopher från Jo Kommunikation. Tack snälla!

Jennifer och Moa på Ateljé Grotesk är hjärnorna bakom vår nya grafiska profil som vi är såå nöjda med! Den speglar verkligen känslan och atmosfären om Ricklundgården som vi vill förmedla. Tack, ni har varit grymma tjejer!

Tack till Magnus för fantastiska bilder, tack till Sara Idenfors för lite akuthjälp, tack också till alla som på ett eller annat sätt stöttat, peppat, uppmuntrat och face to face eller digitalt bjudit på ett leende och vänliga ord.

Jag vill också rikta ett STORT tack till alla fantastiska konstnärer jag har haft förmånen att få träffa och varit i kontakt med, utan er är vi bara ett mycket vackert hus på en mycket vacker plats.

Med framtidstro och kärlek /

Tina Larsson , ordförande Emma Ricklunds stiftelse

Presenterar stolt Elin Anna Labba och Pia Sjögren

Presenterar stolt Elin Anna Labba och Pia Sjögren

Presenterar stolt Elin Anna Labba, författare, och Pia Sjögren, journalist.

Elin Anna har som skrivit på sin första roman och Pia har skrivit essäer. De har varit här tillsammans i två soliga, regniga, vindstilla, blåsiga och illgröna juniveckor.

Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Juryns motivering lyder: ”Vi tror Sofie Karlsson får goda möjligheter att arbeta koncentrerat, fördjupa sina materialkunskaper samt samla idéer som vistelsestipendiat på Ricklundgården. Sofie kommer till fjällvärlden i Saxnäs under en period då naturen exploderar i färger och är visuellt dramatisk. Med sitt intresse för naturens skiftningar i färg, form och struktur, är vi övertygade om att platsen verkligen kommer att tillföra nya perspektiv till hennes konstnärskap.”

Morsdag idag.

Morsdag idag.

En hälsning från oss till alla fantastiska mammor där ute. Vi vet att ni gör så gott ni kan och att försöka sitt bästa räcker långt!

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt