NY HEMSIDA!!

1 december, 2020

Tina Larsson

Det är ett litet steg för mänskligheten kanske, människor har ju byggt hemsidor i ganska många år nu men den här lanseringen är för oss en STOR händelse.

I och med denna nya grund att stå på så når vi nu ut med information och aktuella händelser på ett bra sätt. För den uppmärksamme så finns även denna hemsida på två språk, engelska och svenska.

I samband med att hemsidan nu är färdig så kommer vi också att börja använda, och med stolthet visa upp vår nya grafiska profil.

1 december 2020 blir ett avstamp och en markering för omstruktureringen vi har genomfört på Ricklundgården sista året, samtidigt som den markerar en början på något nytt!

Det finns fina människor att tacka för att detta arbete nu är klart, först och främst Malin. Malin har jobbat sedan augusti som projektmedarbetare och hon har varit själva ”montören” för hemsidan. Under hela hösten har hon lagt ner ett gediget arbete i att få detta klart. Tack Malin, du har gjort ett fantastiskt jobb!!

Jessica som jobbar på Näringslivskontoret i Vilhelmina, med digitala steget har varit en ledsagare genom hela resan samt Kristopher från Jo Kommunikation. Tack snälla!

Jennifer och Moa på Ateljé Grotesk är hjärnorna bakom vår nya grafiska profil som vi är såå nöjda med! Den speglar verkligen känslan och atmosfären om Ricklundgården som vi vill förmedla. Tack, ni har varit grymma tjejer!

Tack till Magnus för fantastiska bilder, tack till Sara Idenfors för lite akuthjälp, tack också till alla som på ett eller annat sätt stöttat, peppat, uppmuntrat och face to face eller digitalt bjudit på ett leende och vänliga ord.

Jag vill också rikta ett STORT tack till alla fantastiska konstnärer jag har haft förmånen att få träffa och varit i kontakt med, utan er är vi bara ett mycket vackert hus på en mycket vacker plats.

Med framtidstro och kärlek /

Tina Larsson , ordförande Emma Ricklunds stiftelse

Ansökan för residensboende öppnar 1 mars

Ansökan för residensboende öppnar 1 mars

Då var det dags att planera för nya residensvistelser. Den här omgången så söker du från 1 september 2021 till 31 augusti 2022. MÄRK din ansökan med: Residens 21/22.

Innan du fyller i ansökningsblanketten så läs noga igenom vårt reglemente som finns på vår hemsida under ”ART IN RESIDENCE” < ANSÖKAN. Ansökan skickas digitalt till vår mail: emmasricklundgarden@gmail.com

Presenterar stolt, Ann-Kristin Källström

Presenterar stolt, Ann-Kristin Källström

Ann-Kristin Källström, nu boende utanför Kramfors med grafisk verkstad i Härnösand. Utbildad på konstskola i Stockholm, Riddarfjärdsskolan, samt utbildad i foto och bildjournalistik. Ann-Kristin arbetar med grafik och mycket fotobaserat.

Tack till alla som skickat in jobbansökan till oss!

Vi är helt otrolig glada för det intresse som visats och stolta över att så många vill jobba på Ricklundgården! Nu börjar en rolig och spännande process för oss där vi har som mål att komma fram till ett beslut i början på februari. 
Alla som sökt jobbet som projektmedarbetare kan väntas få svar inom 2-3 veckor!
Än en gång, stort tack! 

Vi söker ny medarbetare!

Vi söker ny medarbetare! 
Kanske har du drömt om en livsförändring, flytta från stressen i storstaden, mer tid till fritid eller varför inte ett jobb du kan utföra på distans!
Vi ser inte så många hinder, mest bara möjligheter -gör du?

Skärpta råd

Skärpta råd

Med anledning av detta så stänger vi tills vidare vårt museum, det betyder också att vi inte kommer att ta emot bokade visningar.
Håll ut alla!

Skärpta råd för dig i Västerbotten

Hej! Vad vill du göra?

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt