Morsdag idag.

30 maj, 2021

Morsdag
Morsdag idag.
En hälsning från oss till alla fantastiska mammor där ute. Vi vet att ni gör så gott ni kan och att försöka sitt bästa räcker långt! Många kan vi känna känslan av otillräcklighet eller sporadiskt och tanklöst jämföra oss med varandra på bland annat medier som denna.
Alla är vi olika, så också våra barn och deras behov. Låt oss hylla olikheterna för en sekund och bara känna att vi duger precis som vi är! 💛
Ha en underbar söndag!
Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Juryns motivering lyder: ”Vi tror Sofie Karlsson får goda möjligheter att arbeta koncentrerat, fördjupa sina materialkunskaper samt samla idéer som vistelsestipendiat på Ricklundgården. Sofie kommer till fjällvärlden i Saxnäs under en period då naturen exploderar i färger och är visuellt dramatisk. Med sitt intresse för naturens skiftningar i färg, form och struktur, är vi övertygade om att platsen verkligen kommer att tillföra nya perspektiv till hennes konstnärskap.”

Besök av Sara från Sápmi Salasta

Besök av Sara från Sápmi Salasta

Det går inte med ord att beskriva hur hela denna vecka har varit så jag skiter i det! Berättar istället om igår när vi äntligen fick besök av Sara!

Sara jobbar som projektledare för @sapmisalasta och tidigare i vintras när vi snackade så kläcktes många fina idéer och tankar om eventuellt samarbete över fjällgränsen.

Hurra sköna maj!

Hurra sköna maj!

Vet ni vad? Jag skulle säga att vintern är förbi! Hurra sköna maj!

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt