Höstinternat på Ricklungården

27 augusti, 2020

Höstinternat
Nu mina vänner ska jag berätta.
Först hade Ricklundgården sedan nyår en planerad stängning, sedan svepte Covid -19 in över världen och Sverige. Det mesta blev då satt på vänt.
Sommaren kom med stormsteg och städade undan en lång vinter. Juni var så fin och så varm och alldeles, alldeles underbar. Juli var kyligare, blåsig och karg. Augusti du var och är ombytlig och bitvis kramgo och bitvis avig.
I måndags var då starten på något nytt för Ricklundgården. Nu är tiden inne för att testa idéerna, hitta vägarna och rikta insatserna.
Vi började med att välkomna Region Västerbottens utvecklingsförvaltning till deras höstinternat. 🍂 Å höst är det sannerligen. Saxnäs bjöd på sol, vind, lite regn, varierande färgpaletter och det mest självklara; underbar omgivning och historiska miljöer.
Såhär kan det se ut när vi hos oss ordnar till en middag till våra gäster. Båthusmys, ullmattor, ljus i massor och bakom den där porten där borta, ja där är inspirationen till väldigt mycket konst som skapats av kända och okända konstnärer i decennier…
Bakom porten där finns fjällen, Kultsjön och en färgsprakande himmel.
Hösten är igång och vi med den.
Följ oss gärna här för uppdateringar om öppettider och övrig info.
Mail skickar ni till👇🏼
emmasricklundgarden@gmail.com
Ansökan för residensboende öppnar 1 mars

Ansökan för residensboende öppnar 1 mars

Då var det dags att planera för nya residensvistelser. Den här omgången så söker du från 1 september 2021 till 31 augusti 2022. MÄRK din ansökan med: Residens 21/22.

Innan du fyller i ansökningsblanketten så läs noga igenom vårt reglemente som finns på vår hemsida under ”ART IN RESIDENCE” < ANSÖKAN. Ansökan skickas digitalt till vår mail: emmasricklundgarden@gmail.com

Presenterar stolt, Ann-Kristin Källström

Presenterar stolt, Ann-Kristin Källström

Ann-Kristin Källström, nu boende utanför Kramfors med grafisk verkstad i Härnösand. Utbildad på konstskola i Stockholm, Riddarfjärdsskolan, samt utbildad i foto och bildjournalistik. Ann-Kristin arbetar med grafik och mycket fotobaserat.

Tack till alla som skickat in jobbansökan till oss!

Vi är helt otrolig glada för det intresse som visats och stolta över att så många vill jobba på Ricklundgården! Nu börjar en rolig och spännande process för oss där vi har som mål att komma fram till ett beslut i början på februari. 
Alla som sökt jobbet som projektmedarbetare kan väntas få svar inom 2-3 veckor!
Än en gång, stort tack! 

Vi söker ny medarbetare!

Vi söker ny medarbetare! 
Kanske har du drömt om en livsförändring, flytta från stressen i storstaden, mer tid till fritid eller varför inte ett jobb du kan utföra på distans!
Vi ser inte så många hinder, mest bara möjligheter -gör du?

NY HEMSIDA!!

NY HEMSIDA!!

Det är ett litet steg för mänskligheten kanske, människor har ju byggt hemsidor i ganska många år nu men den här lanseringen är för oss en STOR händelse. 

Hej! Vad vill du göra?

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt