Välkommen November

29 oktober, 2020

Höstmiddag

Då är oktober 2020 alldeles strax slut och vi vänder blad i kalendern för att välkomna november. Går ju för de allra flesta att konstatera att inget är sig hundra likt (pga Corona osv) men trots det så har oktober både bjudit på guidningar, både i mindre sällskap men också för var och en i sin egen takt, muntlig verksamhetsberättelse, ekonomiskt och administrativt arbete, avsked och välkomnande av konstnär(er), studiebesök till Skellefteå & Umeå, utställning av fantastiska @stinawollter på @man_konstmuseet och mycket mer. En händelserik månad minsann!

Välkommen november och ta hand om varandra och er själva därute.

Tack till alla som skickat in jobbansökan till oss!

Vi är helt otrolig glada för det intresse som visats och stolta över att så många vill jobba på Ricklundgården! Nu börjar en rolig och spännande process för oss där vi har som mål att komma fram till ett beslut i början på februari. 
Alla som sökt jobbet som projektmedarbetare kan väntas få svar inom 2-3 veckor!
Än en gång, stort tack! 

Vi söker ny medarbetare!

Vi söker ny medarbetare! 
Kanske har du drömt om en livsförändring, flytta från stressen i storstaden, mer tid till fritid eller varför inte ett jobb du kan utföra på distans!
Vi ser inte så många hinder, mest bara möjligheter -gör du?

NY HEMSIDA!!

NY HEMSIDA!!

Det är ett litet steg för mänskligheten kanske, människor har ju byggt hemsidor i ganska många år nu men den här lanseringen är för oss en STOR händelse. 

Skärpta råd

Skärpta råd

Med anledning av detta så stänger vi tills vidare vårt museum, det betyder också att vi inte kommer att ta emot bokade visningar.
Håll ut alla!

Skärpta råd för dig i Västerbotten

Hilda Lindström, konstnär och grafiker

Hilda Lindström, konstnär och grafiker

Presenterar stolt Hilda Lindström, konstnär och grafiker från Falun.
Hilda har pluggat 6 år fri konst på konsthögskolan i Wrocław i Polen. I tillägg till det har hon studerat ljudinteraktion och fotografisk historia på Konstfack.

Hej! Vad vill du göra?

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt