Välkommen November

29 oktober, 2020

Höstmiddag

Då är oktober 2020 alldeles strax slut och vi vänder blad i kalendern för att välkomna november. Går ju för de allra flesta att konstatera att inget är sig hundra likt (pga Corona osv) men trots det så har oktober både bjudit på guidningar, både i mindre sällskap men också för var och en i sin egen takt, muntlig verksamhetsberättelse, ekonomiskt och administrativt arbete, avsked och välkomnande av konstnär(er), studiebesök till Skellefteå & Umeå, utställning av fantastiska @stinawollter på @man_konstmuseet och mycket mer. En händelserik månad minsann!

Välkommen november och ta hand om varandra och er själva därute.

Presenterar stolt Elin Anna Labba och Pia Sjögren

Presenterar stolt Elin Anna Labba och Pia Sjögren

Presenterar stolt Elin Anna Labba, författare, och Pia Sjögren, journalist.

Elin Anna har som skrivit på sin första roman och Pia har skrivit essäer. De har varit här tillsammans i två soliga, regniga, vindstilla, blåsiga och illgröna juniveckor.

Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Juryns motivering lyder: ”Vi tror Sofie Karlsson får goda möjligheter att arbeta koncentrerat, fördjupa sina materialkunskaper samt samla idéer som vistelsestipendiat på Ricklundgården. Sofie kommer till fjällvärlden i Saxnäs under en period då naturen exploderar i färger och är visuellt dramatisk. Med sitt intresse för naturens skiftningar i färg, form och struktur, är vi övertygade om att platsen verkligen kommer att tillföra nya perspektiv till hennes konstnärskap.”

Morsdag idag.

Morsdag idag.

En hälsning från oss till alla fantastiska mammor där ute. Vi vet att ni gör så gott ni kan och att försöka sitt bästa räcker långt!

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt