Presenterar stolt Kerstin Lindström

27 oktober, 2020

Kerstin Lindström

Presenterar stolt, Kerstin Lindström, bor i Härnösand men är född och uppvuxen i Umeå.

Konstnär som jobbar konceptuellt med objekt och installationer. Kerstin använder ofta fibrer och textila material i sina arbeten men arbetar också med foto och text.

”Att få vistas på Ricklundgården under en månad är verkligen ett privilegium med lokaler som är perfekt anpassade för konstnärligt arbete. Rymden i Folkes atelje är unik med sina stora fönster och huset är så fint bevarat.”

Presenterar stolt Elin Anna Labba och Pia Sjögren

Presenterar stolt Elin Anna Labba och Pia Sjögren

Presenterar stolt Elin Anna Labba, författare, och Pia Sjögren, journalist.

Elin Anna har som skrivit på sin första roman och Pia har skrivit essäer. De har varit här tillsammans i två soliga, regniga, vindstilla, blåsiga och illgröna juniveckor.

Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Konst i Hallands stipendiat Sofie Karlsson

Juryns motivering lyder: ”Vi tror Sofie Karlsson får goda möjligheter att arbeta koncentrerat, fördjupa sina materialkunskaper samt samla idéer som vistelsestipendiat på Ricklundgården. Sofie kommer till fjällvärlden i Saxnäs under en period då naturen exploderar i färger och är visuellt dramatisk. Med sitt intresse för naturens skiftningar i färg, form och struktur, är vi övertygade om att platsen verkligen kommer att tillföra nya perspektiv till hennes konstnärskap.”

Morsdag idag.

Morsdag idag.

En hälsning från oss till alla fantastiska mammor där ute. Vi vet att ni gör så gott ni kan och att försöka sitt bästa räcker långt!

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt