Presenterar stolt Kerstin Lindström

27 oktober, 2020

Kerstin Lindström

Presenterar stolt, Kerstin Lindström, bor i Härnösand men är född och uppvuxen i Umeå.

Konstnär som jobbar konceptuellt med objekt och installationer. Kerstin använder ofta fibrer och textila material i sina arbeten men arbetar också med foto och text.

”Att få vistas på Ricklundgården under en månad är verkligen ett privilegium med lokaler som är perfekt anpassade för konstnärligt arbete. Rymden i Folkes atelje är unik med sina stora fönster och huset är så fint bevarat.”

Tack till alla som skickat in jobbansökan till oss!

Vi är helt otrolig glada för det intresse som visats och stolta över att så många vill jobba på Ricklundgården! Nu börjar en rolig och spännande process för oss där vi har som mål att komma fram till ett beslut i början på februari. 
Alla som sökt jobbet som projektmedarbetare kan väntas få svar inom 2-3 veckor!
Än en gång, stort tack! 

Vi söker ny medarbetare!

Vi söker ny medarbetare! 
Kanske har du drömt om en livsförändring, flytta från stressen i storstaden, mer tid till fritid eller varför inte ett jobb du kan utföra på distans!
Vi ser inte så många hinder, mest bara möjligheter -gör du?

NY HEMSIDA!!

NY HEMSIDA!!

Det är ett litet steg för mänskligheten kanske, människor har ju byggt hemsidor i ganska många år nu men den här lanseringen är för oss en STOR händelse. 

Skärpta råd

Skärpta råd

Med anledning av detta så stänger vi tills vidare vårt museum, det betyder också att vi inte kommer att ta emot bokade visningar.
Håll ut alla!

Skärpta råd för dig i Västerbotten

Hilda Lindström, konstnär och grafiker

Hilda Lindström, konstnär och grafiker

Presenterar stolt Hilda Lindström, konstnär och grafiker från Falun.
Hilda har pluggat 6 år fri konst på konsthögskolan i Wrocław i Polen. I tillägg till det har hon studerat ljudinteraktion och fotografisk historia på Konstfack.

Hej! Vad vill du göra?

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt