Julmarknaden är över för denna gång.

22 november, 2021

Ricklundgården

Julmarknaden är över för denna gång.

Ett stort tack till alla som besökte oss i lördagskväll, många nyfikna människor från när och fjärran och extra kul med alla Kultsjödalsbor som hälsade på! Det värmer våra hjärtan att huset fylls av barn, barnbarn, mammor och pappor och en och annan mormor, morfar eller farmor. Vi är så glada att kvällen fick bli ett minne som vi kan dela med många, konst och kultur är ju trots allt verkligen för alla♥️

Stort tack till våra fantastiska konstnärer som nu är boende hos oss, @jan_philip_scheibe @swaantje_guentzel & @sannekabalt -you are amazing! This evening would not have been as great without you❣️❣️

Och sist men inte minst, Malin! Jag vet inte om ni vet, men sen några månader tillbaka är det endast vi två tjejer som sköter stället. Jepp, precis allt jobbar vi med och vi älskar faktiskt att våra dagar aldrig är lik och att många dagar kommer med nya olika utmaningar. Vi är ett team och när det rullar på, då rullar det ordentligt fort! Malin är fantastisk! ♥️✨

Tack också till Saxnäs Skola som lånat ut utrustning till oss och stort tack till @nina_strandgren för lån av otroligt foto (bild nr. 1).

Kram till alla och nu kan den riktiga förjulstiden komma med advent, eftertänksamhet och tacksamhet inför var dag vi får. Återigen, stort tack!!!

 

Öppethus

Öppethus Julmarknaden

Öppethus

Öppethus Julmarknaden

Jul jul och ljus i vårt hus!

Jul jul och ljus i vårt hus!

I anledning den traditionsenliga julmarknaden i Saxnäs så har vi öppet Ricklundgården från kl. 15-18 lördag 20 november.
Alla är välkomna och det kostar inte ens ett litet skitöre. Vernissage å visning i Folkes Ateljé, ljusinstallation efter väderförhållande och 3 livs levande konstnärer att mingla med.
Internationellt, spontant och vår egna Glühwein.

Kom som du är -❤️-ligt välkommen!

Presenterar stolt, Amanda Berglund

Presenterar stolt, Amanda Berglund

31 år ursprungligen från Orsa i Dalarna men nu boende i Malmö. Har studerat på Helliden Folkhögskola, östra Grevie folkhögskola och Konstfack. Amanda är grafiskt illustratör, designer och bildkonstnär.

Bland det roligaste!

Bland det roligaste!

Att presentera barn för konstnärer och konst och konstnärer för barn.

Idag hade vi glädjen att få 3 stycken klasser från Saxnäs skola på besök. Prata, titta, upptäcka, se, känna och trippa i trappor. För många barn är Ricklundgården som en labyrint som bara måste upptäckas!

Presenterar stolt, Sofie Karlsson

Presenterar stolt, Sofie Karlsson

Sofie Karlsson, född 1990 i Halmstad. Bor och verkar idag i Göteborg.
Sofie har en kandidatexamen från HDK-Valand, Göteborgs universitet i Textilkonst från 2019. Tidigare utbildningar från Gamleby, Löftadalens och Östra Grevie folkhögskola, alla med olika textila inriktingar inom konst, hantverk, mönsterkonstruktion och design.

Presenterar stolt, konstnären Lotta Enbrand

Presenterar stolt, konstnären Lotta Enbrand

Lotta Enbrand, 49 år boende i Uppsala. Har gått 2 år på Kyrkerud folkhögskola, 1 år på Uppsala konstskola för Stina Wollter, efter det 2 år på fototekniskt utbildning och 1 år speos fotoskola i Paris.
Efter speos i Paris öppnade Lotta egen fotostudio samtidigt som hon målade och prydde sin lokal med konst.

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt